Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Marija Šerifović u javnosti je neretko predstavljana kao jako dobar prijatelj, a i sama je isticala da su njeni odnosi sa bliskim ljudima vrlo specifični.

Tako je sada, u svom stilu, javno čestitala rođendan jednom od svojih prijatelja, glumcu Vladimiru Nićiforoviću veoma zanimljivom objavom.

- Smuvaćemo se mi kad tad. Živ bio, Nićifore - napisala je Marijana svom Instagram profilu uz zajedničku fotografiju sa mora.

Marija je na fotografiji bila u kupaćem kostimu, a njen prijatelj Nićifor bez majice.

Podsetimo, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći:" Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama". Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - počela je Marija i dodala:

- Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je - napisala je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading