ON JE UVEK SA MNOM, IZLJUBILI SMO SE U PONOĆ: Ceca Ražnatović otkrila sa kim je dočekala ovu godinu, ovo niko nije očekivao
Foto: Alo/Foto: Blic tv

Pevačica Ceca Ražnatović Novu godinu provela je radno, nastupajući na Zlatiboru.

Nakon završenog uspešnog koncerta Ceca se oglasila da domaće medije, te otkrila sa kim je ušla u novu godinu.

- Anastasija i Nemanja su mi među prvima čestitali, vidim da me je i Veljko zvao, Helena je sa mnom ovde. Ona će i sutra biti sa mnom na reprizi na Kopaoniku. Dobila sam puno poruka, nisam stigla sve da isčitam, sačekali su me novinari pa prvo profesionalne obaveze da završim, posle čestitke. Nakon završenih intervjua vraćam se odmah za Beograd pa prepakivanje i ponovo na put, sutra imam koncert na Kopaoniku. Svake godine se prvo sa bendom izljubim, oni su mi najbliži tu pored mene - rekla je Ceca, pa otkrila ko joj je nedostajao u najluđoj noći, ali i ko je bio uz nju. 

- Podugačak je spisak onih koji su mi nedostajali. Željko, Krstan. Da ne nabrajam sada, mi smo velika porodica, Bogu hvala. Moram da kažem, pored svih tih nedostajanja, pored porodice i prijatelja s kojima sam navikla da dočekujem Nove godine, tu su mi neki. Bilja Spasić je sa mnom. Stevan je uvek sa mnom, moj saputnik. Sutra nas čeka druga ekipa prijatelja na Kopaoniku. Večeras je toliko bilo veselo. Ako je suditi po atmosferi večeras, biće ovo dobra, biće vesela godina. Moram da kažem da je ovo najmasovniji koncert u zatvorenom prostoru. Po drugi put sam na istom mestu za godinu dana. Odlična energija večeras. Publika je bila toliko dobro raspoložena. Mada moja publika je svuda raspoložena i vesela i energična. Sve vreme su bili svi na nogama, pevali, veselili se. Ni ja nisam stala. Bogu hvala pa imam i viška energije - zaključila je Ražnatovićeva za Telegraf.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading