Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Za Sašu Popovića završena je još jedna uspešna godina, a kako je istakao, kao penzioner želi samo da ga posluži zdravlje.

Priznao je da je pred kraj ove godine oprostio Jeleni Karleuši, da sa suprugom Suzanom Jovanović priželjkuje unuče, a prisetio se i svoje mladosti. U novogodišnjem intervjuu pomenut je i njegov veliki jubilej - 50 godina karijere, a ako sve bude po planu, u pravu penziju izgleda neće ni otići.

Ljudi na estradi inače rade onoliko koliko ih zdravlje posluži. Da li i vi tako planirate?

- Najvažnije mi je zdravlje. Evo, Marija Šerifović je dobila sina, može da se desi da on bude u nekim zvezdicama "Granda" a da ja i dalje budem u žiriju. (smeh)

Kakvi su vam utisci o novitetima u životu Marije Šerifović? Niste pomislili da je vest o dolasku bebe lažna?

- Odmah sam to pomislio! Marija je stalno u žiriju, ne vidim da je trudna... Nisam znao da više puta nije uspela da iznese trudnoću, a nisam pomišljao da može to da uradi u varijanti sa surogat-majkom. Naš pi-ar Vesna Milanović mi šalje link, ja pozovem Mariju odmah na video i ona mi se javi i kaže: "Samo sam se tebi javila", a sina drži u naručju. Mislio sam da je uzela nečije dete i da je to fora. Onda mi je ispričala da je pokušavala tri puta. A kad sam ukapirao kako je to sve uradila - svaka joj čast rekao je Saša za 24sedam. 

Podsetimo, ekipa Granda uspela je da usnimi Popovića kada je iz jednog luksuznog salona izvezao svog novog ljubimca od kojeg zastaje dah.

Kao veliki ljubitelj dobrih automobila, nakon Poršea i Mercedesa, Sale je rešio da ode korak dalje i sebe počasti automobilom koji poseduje najluksuzniju opremu, ali i koji je po svemu sudeći najskuplji koji je do sada imao u svom posedu.

Sudeći po izrazu Sašinog lica čini se da je novim automobilom i više nego oduševljen, prenosi "Grand".

Podsetimo, Popović je i pre novog automobila, samo za vozni park dao oko 900.000 evra, a i pored luskuznog života kojim živi, poželeo je samo jednu želju. 

On je tom prilikom otkrio da ranije nije bilo toliko mogućnosti da ulaže u nekretnine, pa je mogao da ulaže samo u automobile. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading