Karleuša o Tošiću
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Jelena Karleuša nakon deset godina otkrila je tajnu o svojoj čuvenoj baladi. 

Naime, Karleuša je otkrila da pesma ima veze sa njenim suprugom Duškom Tošićem. 

Ovu pesmu je za nju napisala Marina Tucaković, a našla se na albumu "Revolution" 2008. godine.

Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije... - počela je Jelena.

- Na primer, kad je napisala "Tihog ubicu", ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu - "Tihi ubica", jer sam pričala o njemu - otkrila je Jelena u podkastu "Why so serious" na WTF radiju.

Podsetimo, Jelena je nedavno priznala da i dalje voli još uvek na papiru zvaničnog supruga Duška Tošića, ali je da je uverena da on nju ne voli, te da, za razliku od nje, on nije neko ko je mogao da oprosti ono što je učinjeno.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - počela je Jelena.

- Živimo zajedno najviše zbog dece, zbog njih funkcionišemo, Atina i Nika zaslužuju da su mama i tata u istoj kući. Ja ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kada bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega - istakla je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading