Saša Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

U velikom koraku ka internacionalizaciji, Hype Produkcija postala je prva srpska produkcijska kuća koja je otvorila svoje predstavništvo u srcu svetske filmske industrije – Los Anđelesu.

Tim povodom, direktor i vlasnik Hype Produkcije, Saša Mirković, podelio je uzbuđenje sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

–Hype Produkcija Amerika, počinje uskoro sa radom! Mi smo prva srpska produkcijska kuća koja je otvorila svoje predstavništvo u Los Anđelesu. Sve sad! – objavio je Mirković na svom Instagram profilu, označavajući ovaj trenutak kao ključan korak za dalji razvoj njegove kompanije.

Ova ekspanzija Hype Produkcije u Los Anđeles, epicentru svetskog filma i zabave, predstavlja značajan pomak za srpsku filmsku industriju. Osnovana 2020. godine, Hype Produkcija je već stekla reputaciju kroz svoj doprinos domaćem i regionalnom filmu, a otvaranje predstavništva u Americi sada pruža šansu za globalno prisustvo i saradnje.

Hype Produkcija se ističe po svom inovativnom pristupu produkciji, angažovanju talentiranih autora i stvaranju filmskih dela koja pomeraju granice. Otvaranje predstavništva u Los Anđelesu samo će dodatno ojačati njihovu poziciju kao lidera u filmskoj industriji regiona.

Očekuje se da će Hype Produkcija Amerika brzo uspostaviti kontakte sa relevantnim stručnjacima, studijima i umetnicima na američkoj sceni. Njihov pionirski korak u Los Anđelesu obećava nova uzbudljiva partnerstva i projekte koji će dodatno obogatiti svetsku filmsku scenu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading