Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Atraktivna pevačica Milica Pavlović se užurbano sprema za koncert u Štark areni, a sve vezano za njega drži u strogoj tajnosti.

Iako se trudi da kompletan koncert drži pod velom tajni, za sada je poznato da je Milica veliki deo vremena provela u Zagrebu, gde je vežbala koreografiju za koncert, kao i da je za potrebe ovog spektakla angažovala čak dva reditelja.

Ipak, kako se sam trenutak izlaska na scenu približava, informacije je sve teže i teže sačuvati, te je tako pop diva Jelena Karleuša sasvim slučajno pokvarila iznenađenje  kada je na storiju podelila fotografiju koja govori sve, potencijalno.

Milica je najavila da će ovaj koncert biti poseban, ali ništa više sem toga nije otkrivala, no ipak su neke informacije dospele u javnost. Istina, nisu potvrđene od PR tima zanosne brinete, ali socijalnim mrežama se širi hajp.

Naime, Jelena Kalreuša sa kojom ima duet Mašala, najverovatnije će biti gošća na beogradskom koncertu, ukoliko je sudeći prema najnovijem storiju na Instagramu.

Ovo ne bi trebalo da bude iznenađujuće, budući da su njih dve dobre prijateljice ali i koleginice koje su ostvarile saradnju.

- Ovakav spektakl se očekuje 23.12. u Štark areni - glasio je natpis video snimka koji je JK podelila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading