Ana Nikolić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Ana Nikolić progovorila o planovima u narednoj godini i tom prilikom otkrila šta najviše priželjkuje u 2024.godini pa najavila novi studijski album.

Pevačica je na samom startu otkrila da sprema novi album i da joj mnogo nedostaje Marina Tucaković koja je jedna od zasluženijih za njenu karijeru.

- Razmišljam, čitam one tekstove, ali Marina i dalje upravlja brodom. Imam utisak kao da je njen duh i dalje tu, i kao da se kockice slažu, jer ja nisam imala u planu ni jedan album. Nisam imala nikakvu želju ni za čim, bila mi je potrebna distanca - rekla je Ana.

Ana je potom otkrila da ima želju da se zaljubi:

- Ja bih da se zaljubim, vreme je stvarno je vreme, stvarno je dosta. Malo bih da se vežem, priželjkujem to nešto u sledećoj godini - otkrila je Ana pa je progovorila o naslednici i njenom odrastanju:

- Ona je sada u predškolskom i tamo je glavna, i to joj je super. Snalazi se, i ima nekih dečaka koji gledaju samo u nju.

Pevačica je potom progovorila o odnosu nje i bivšeg supruga Stefana Đurića Raste:

- Odnos nas dvoje je takav kakav je. Mi imamo dete, ja nemam oca i meni je to bilo teško. Ja sam pustila da Tara i on imaju svoj odnos, imamo i on i ja naš odnos, ali to je nešto drugo. Oni su bitni - dodala je Ana za Pink. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading