Jelena i Aleksandra
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Nakon spektakularne muzičke turneje u Zagrebu, Aleksandra Prijović odlučila je radno dočekati Novu godinu u srpskoj prestonici, Beogradu.

Susret sa pop divom  Jelenom Karleušom značajno je uticao na niz promena u njenom životu.

Naime, Jelena Karleupa je juče otvoreno pričala o susretu sa Aleksandrom, te je i tim putem nahvalila:

- To je bilo neverovatno. Ja sam ulazila u restoran i učinilo mi se da mi u susret ide neko dete, devojčica od 12-13 godina. Jedna lepa, sitna i mršava devojčica, koja mi je rekla: "Ej!" Ja sam joj isto rekla: "Ej!". Pošto ja na štiklama imam jedno dva metra, učinilo mi se stvarno da je dete bez šminke. I kad je rekla: "Aleksandra", ja sam u tom momentu prepoznala Prijovićku. Sa puno poštovanja mi se javila i onda sam je ja vratila u restoran i tamo smo se lepo ispričale. Bio joj je tu i muž. Oduševila me je koliko je neposredna i dobrodušna i koliko nije zatrovana onim što su društvene mreže napravile od našeg odnosa. Rekla sam joj da sve ono što se pisalo da mislim na nju, da to nije tako. Onda je ona izvadila telefon i pokazala da sam ustvari mislila na nju, pa sam joj rekla da mi to više ne pokazuje. Izgladili smo sve odnose. Jako me je iznenadila, skromna je i lepo vaspitana. Pokazala je puno poštovanja prema meni i tu me je kupila - kazala je Jelena.

Sada je ispllivao snimak na društvenoj mreži Instagram sa jednog Prijinog nastupa na kome je pevala Karleušinu pesmu "Dijamanti" i atmosfera tada dostiže vrhunac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Komentari su samo pljuštali, a fanovi su bili oduševljeni nastupom Aleksandre Prijović i izvedbom Karleušine pesme.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading