Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Pevačica Barbara Bobak o svom privatnom životu gotovo da ne otkriva ništa, a sada smo prvi put mogli videti kako izgleda njena kuća u kojoj je provela detinjstvo. 

Naime, ekipa "Paparazzo lova" usnimila je dom poznate pevačice u Futogu, gde je odrasla. 

Komšije su bile veoma ljubazne, te su rado otkrili lokaciju, a po svemu sudeći, mladu pevačicu svi obožavaju i veoma su ponosni na nju.

Podsetimo, nedavno smo imali prilike da po prvi put u javnosti vidimo oca Barbare Bobak, koji ćerku uvek prati na nastupima. On je tokom svog prvog televizijskog pojavljivanja otkrio da nije ni sanjao da će mu se ćerka baviti ovim poslom, ali da joj je svakako bezrezervna podrška. 

- Ja sam uvek iza kulisa i radim sve ono što se ne vidi. Bilo nam je svima čudno kada je odlučila da se bavi muzikom, jedno su želje nas roditelja, drugo dece. Prvi put kada sam video kako to radi i koliko je srećna kada peva, kupila me je – rekao je on za K1 televiziju.

Barbarin tata ističe da mu je drago što je njegova nasednica ipak odlučila da krene muzičkim putem, a posebno je srećan što se ona pronašla u poslu koji voli.

- Meni je najbitnije da moja deca budu srećna, ima mnogo dece koja imaju puno imetka, ali nisu srećna. Ja moju decu učim od malena da naprave sebi život da budu srećni.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading