NE ZNA NI DA LI JE DOŠAO ILI POŠAO Komšije razvezale jezik, pa  progovorile o glumcu Andriji Kuzmanoviću
Alo

Andrija Kuzmanović ne voli da priča o privatnom životu, baš izbegava sve teme tog tipa, pa čak i o sinu kojeg je dobio sa drugaricom.

Međutim, mediji su posetili njegove komšije koje imaju samo reči hvale o glumcu, posebno o njegovoj mami.

- Njegova mama je jedna divna žena pa ni on nije mogao da ispadne drugačije. Izuzetno je vaspitan, malo deluje šašavo kao da ne zna da li je došao ili pošao, ali to je ono što ga odvaja od drugih. Čestitali smo mu što je dobio sina, ma ni mi nismo znali da ima devojku i da je trudna. Ne znam ni sada ko je ona, možda sam ih i viđao zajedno ali da nisam znao. Njega sam video kako vozi malog u kolicima, ali je tada bio sam - rekao je medijima jedan od suseda, a mlađe komšinice imale su komentar na to što je Andrija krio da čeka dete:

- Nema razloga to da krije, ali eto uspelo mu je iako smo ih mi praktično viđali zajedno u šetnji. Doista, nisu se držali za ruke pa niko ne bi ni pomislio da posle toga ona nije bila sa stomakom. Mislim da je olakšavajuća okolnost bila ta što je ona dobar deo trudnoće provela na moru. Deluje fino, lep su par. Čule smo da su bili bliski prijatelji, to je možda garancija uspeha - rekle su kroz smeh, dok starije komšije imaju samo reči hvale za glumca:

- Andrija je divno dete, kažem dete jer on jeste u duši dete. On se prosto igra života, uvek je nasmejan. Često deluje zbunjeno, ali je šarmantan. Da vidite auto koji vozi, možda je sada kupio drugi kada ima dete, ali taj u kojem sam ga ja viđao, ne daj ti Bože. Ne znam kako je taj auto uopšte prošao trehnički pregled, kroz osmeh priča ovaj komšija za Blic i dodaje:

- Ali to govori o njegovoj skromnosti, tako je vaspitan, majka mu je divna žena. Neće nikada proći pored vas, a da vam se ne javi. Da vas ne pozdravi, otvori vrata ili ponese teret ako ga vuče neka baka. Vrlo je saradljiv i drago mi je što je postao otac, mislim da je divan otac. Čujem ga kada tepa bebi ili ga izvede u šetnju, mada to mnogo češće radi mama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading