Ceca
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Folk pevačica i velika zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sumirala je sinoć utiske o godini koja je na izmaku i otvoreno priznala šta priželjkuje u narednoj koja je pred nama.

Naime, Ceca ne krije da je najviše zabolelo i pogodio trenutak kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu, ali je takođe podvukla i da je u godini koja se privodi kraju u njenoj poodici i karijeri bilo i te kako trenutaka koje nikad neće zaboraviti.

- Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa, opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka. Bila je oscilarna, šarenolika. Ne mogu da kažem da je bila ružna, ne mogu da kažem ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Meni je bitno da je ona dobro - priznala je Ceca, a onda je nabrojala šta priželjkuje u narednoj godini: 

- Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće... Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama... Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh) - poručila je pevačica za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading