Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Popularna brineta, Milica Pavlović, je mnogo puta napomenula da joj je želja da svojoj vernoj publici posle dvanaest godina karijere i pet studijskih albuma priušti pravi spektakl, a kako je poznata kao osoba koja uvek ispuni ono što je obećala, Milica je prethodnih nekoliko meseci posvetila ozbiljnim pripremama da njen prvi solistički koncert u Beogradu bude nezaboravna noć.

Iako se trudi da kompletan koncert drži pod velom tajni, za sada je poznato da je Milica veliki deo vremena provela u Zagrebu, gde je vežbala koreografiju za koncert, kao i da je za potrebe ovog spektakla angažovala čak dva reditelja.

Sem toga, poznato je da je spremila i razne multimedije, da će na sceni promeniti nekoliko kostima, kao i da će odredjene numere pratiti i zanimljiva scenografija.

Milica i njen tim su ovaj koncert zamislili kao jednu kompleksnu i zanimljivu priču koju će ona prezentovati kroz svoju muziku, te nema sumnje da je reč o muzičko-vizuelnom spektaklu koji se ne propušta.

Budući da za koncert vlada ogromno interesovanje, te da publika pomno prati svaki detalj vezano za koncert, već se uveliko priča na društvenim mrežama da je pitanje momenta kada će Milica da zatvori prodaju karata jer je ostao još minimalni broj mesta u Štark Areni.

U slučaju da još uvek niste kupili kartu za koncert, to možete učiniti na sajtovima Efinity.rs i Tickets.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading