Karleuša o Tošiću
Foto: Alo/Ataimages/Instagram

Kada se 8. juna 2008. godine folkerka Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića, nisu im predviđali svetlu bućnost, međutim, oni su uprkos raznim spekulacijama i nagađanjima opstali, te su i dalje zajedno.

Ona je, sada, prvi put najiskrenije i najintimnije govorila o odnosu sa Tošićem, koji kaže "da joj nije i da ne može da prevaziđe medijsku bruku" koja ih je zadesila pre nekoliko godina.

- Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje dece i voleću ga zavuek. Smatram da je Duško najlepši muškarac u mom životu i otac moje dece. Ja bih život dala za njega sigurno, kada bi neko krenuo na Duška ja bih na metak stala, ne na metak krenula bih na desetoricu - naglasila je ona.

JK je navela da su ona i njen suprug potpuno različite osobe, te da iako je ona njemu oprostila sve što je radio, on je pak jedan od onih koji ne praštaju.

- Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao... - irpičala je ona u podkastu za "InformerTV".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
офсајд

15.12.2023 22:27

Стигле године а пажње ниодкуда...