Jelena i Aleksandra
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon što su fotografije, na kojima ćaska sa koleginicom i pevačicom Aleksandrom Prijović, ugledale svetlost dana.

Jelena je na pomenutoj mreži napisala da je bila razoružana pristupom mlađe koleginice i istakla, da je muško, Prija bi je vrtela oko malog prsta.

Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac koje su isto tako mega fine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj (smeh)) i da me tim "mac, mac" pristupom potpuno razoružaju! Da sam muško vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku - napisala je Jelena u svom maniru i time stavila tačku na brojne spekulacije da one zapravo nisu u dobrim odnosima.

Podsetimo, njihove zajedničke fotografije su ogromnu pažnju izazvale zbog toga što se mesecima unazad priča o njihovom navodnom lošem odnosu. 

- Delovale su kao da je među njima sve u redu, potpuno drugačiji utisak od onoga što se piše u medijima u poslednje vreme. Nisam siguran da li je susret bio dogovoren ili su se srele, jer kada sam ja stigao one su već bile tu - rekao je izvor i dodao:

- Aleksandra joj je nešto pokazivala na telefonu, to sam zapazio, ali stvarno ne znam o čemu je bilo reči - dodao je izvor za Telegraf.rs.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading