Jovana Jeremić
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom, čiji identitet sve do sada nije otkrivala za javnost.

Ipak, nakon što su u medijima isplivale njihove zajedničke fotografije, Jovana je na svom Instagramu rešila da predstavi svoj partnera.

Ona je i ranije govorila da je njeno srce osvojio, kako kaže "moćnik", dok je sada na Instagramu istakla da je on jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji, ne navodeći koja delatnost je u pitanju.

Naime, reč je o Dragan Stankoviću, vlasniku pekarske proizvodnje, koji ima oko 700 zaposlenih. Inače, kako se navodi, Jovanin dečko je veliki dobrotvor, koji neretko poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može.

- Pre 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Video sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu - rekao je jednom prilikom Dragan, vlasnik i direktor Pekarske industrije iz Begaljice kod Grocke.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je Jovana uz fotku sa izabranikom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading