Tara Simov promenila imidž
Foto: Alo/Printscreen

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Tara Simov, pre nekoliko meseci prvi put postala je majka i na svet donela zdravog dečaka, kojem je zajedno sa svojim partnerom Danilom Raičevićem dodelila ime Nikolaj. Međutim, iako je delovalo da uživa u idili sa svojim najmilijima, ona je na svom zvaničnom Instagram profilu podelila uznemirujuće vesti.

Naime, kako je otkrila u svom obraćanju javnosti, Taru ne prestaju da "bombarduju" pozivima i porukama na mobilni telefon, te je osetila potrebu da, silikom prilika, zapreti reagovanjem pripadnika policije, ukoliko se uznemiravanje ne zaustavi.

Tara Simov uznemirena

Printscreen

 

- Ovako, "stori" definitivno nije način za sporazumevanje sa ljudima, ali meni nažalost mora da bude. Svako ko me bude pozvao na telefon, jednom, a kamoli više puta, biće prijavljen za uznemiravanje. Takođe, ko mi pošalje više od jedne poruke, takođe će biti prijavljen policiji za uznemiravanje. Ja nemam nikakvu dužnost ikome osim svom momku i poslodavcu da se javljam na telefon, shodno tome, ostavite me na miru - istakla je Simova u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, Tara Simov nedavno je za domaće medije iznela svoju emotivnu ispovest o prevarenoj ljubavi. Naime, bivša zadrugarka je otvoreno priznala da ju je otac njenog deteta, Danilo, prevario sa nekoliko devojaka, ali da je ipak odlučila da mu oprosti.

- Što se tiče Danilove prevare, došlo je do emotivne prevare. Našla sam mu neke poruke sa par devojaka, nije jedna, nego više. I da, oprostila sam mu - rekla je Tara nedavno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading