Teodora
Foto: Privatna arhiva/Facebook

Teodora Viktorović pre 22 godine igrala je u filmu "Virtualna stvarnost" sa Nikolom Đuričkom i Draganom Nikolićem i tada su joj predviđali blistavu karijeru, međutim, pre nekoliko godina počinila je stravičan zločin, što je zapečatilo njenu karijeru.

Glumu je završila u klasi Mirjane Karanović i taman kada su svi pomislili da će unuka legendarnog Mihajla Viktorovića i tetke Olivere Viktorović nastaviti njihovim stopama, desila se tragedija koja je sve prekinula.

Teodora je u martu 2015. godine satarom ubila na spavanju majku Ljiljanu (61) i Ivanku Đukić (90).

Teodora je osuđena na 20 godina zatvora za brutalno ubistvo majke i babe koje se dogodilo u martu 2015. godine u njihovom zajedničkom stanu na Vračaru.

Viktorovićeva kaznu izdržava u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu. Ona je, prema saznanjima "Blica", imala posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete od tri sata, a nakon toga su joj pripadnici službe za obezbeđenje kazali da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu.

Kako su preneli tada mediji, lekari su je potom odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, odnosno prahom braonkaste boje.

Inače, Teodora ima sina i ćerku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading