Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Jedna od najvećih zvezda u našem regionu Milica Pavlović će 23. Decembra održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu u Štark Areni, a da je zaista rešena da publika vidi spektakl u maniru i rangu svetskih zvezda potvrdjuju i najnovije informacije do kojih smo došli.

Naime, kao što je već poznato, Pavlovićeva već mesecima unazad ozbiljno priprema koncert i sa ogromnim timom do najsitnijih detalja radi na performansima, koreografijama, grafici, scenografiji, a poseban akcenat je stavila na muzički deo koncerta.

Sem repertoara, koji brižljivo krije kao posebnu tajnu i želi da se publika iznenadi, dala je i pravo bogatstvo na opremu, kako bi zvuk te noći u Štark Areni bio po svetskim standardima.

- Milica nije žalila i razmišljala o novcu kada je njen koncert, kojim započinje turneju “Lav”, u pitanju. Od starta je svojim saradnicima rekla da želi samo najbolje, pa će na njenom koncertu biti korišćeno najsavremenije i najbolje ozvučenje koje je pre nekoliko dana stiglo u našu zemlju specijalno po njenom zahtevu. O zvuku će uživo brinuti troje ljudi, a jedan član ekipe zbog ove prilike dolazi iz Londona i reč je o čoveku koji radi sa svetskim zvezdama, a čiji je angažman koštao papreno - otkriva naš izvor blizak pevačici.

Milica je u želji da zvuk bude besprekoran angažovala ekipu koja broji više od 100 ljudi.

Sem činjenice da će koncert biti realizivan na najsavremenijoj opremi, kako bi sve bilo na najvećem svetskom standardu što se tiče zvuka, u samoj audio produkciji će učestvovati više od sto ljudi. Na samoj bini će takodje biti 12 muzičara, od kojih su mnogi poznati po velikom iskustvu i važe za jedne od najboljih u svojim kategorijama - završava naš izvor.

Budući da je veći broj kategorija uveliko rasprodan i da je ostao još izuzetno mali broj karata, ako još uvek niste kupili karte za ovaj spektakl u najavi to možete učiniti na sajtovima Efinity.rs i Tickets.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading