Lepa Brena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Lepa Brena pre nekoliko dana gostovala je u emisiji "Kod nas doma" na HTV-u nakon čega su brojni Hrvati izrazili negodovanje.

Povod za vređanje legendarne pevačice jeste to što je momenat ekranizacije iskoristila za reklamiranje proizvoda svoje kompanije, a na udaru se našla i voditeljka te emisije.

Sada se nakon skandala oglasila i Hrvatska radiotelevizija, čiji je Brena bila gost, a u zvaničnom saopštenju istakli su da ih je pevačica iskoristila. 

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: pretpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njenoj pevačkoj karijeri, uspomenama na Zagreb, fenomenu pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najavu njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i izreklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a.

Podsetimo, jedan komentar izazvao je gomilu reakcija kod naših komšija.

- Molim narod da popi*di kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)??? Zapižđenima u cajke nije mjesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protuzakonito. Istovremeno se zbog radnih uvjeta raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma - glasio je sporni komentar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading