Darko s decom
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Od kada je u ljubavi sa Katarinom Kaćom Lazić sa kojom je u braku nekoliko meseci, ali je pamti kao prvu pravu ljubav, Darko Lazić je potpuno druga osoba.

Kako i sami primećujemo, a i mnogi oko njega, Kaća i te kako fino utiče na njega, a očito je i sam rešio da se promeni i prošlost ostavi iza sebe.

Naime, nekad smo ga viđali samo u provodu kako lumpuje i banči, a sada je posvećen nastupima, ali ne pije.

Supruga ga prati na svim gostovanjima, a slobodno vreme provode u miru porodično. Sada su uzeli Darkovu decu, ćerku Lorenu i sina Alekseja i sa njima proveli nekoliko dana u stanu u kom žive.

Darko je sada objavio video na kom se Lorena i Aleksej igraju u predivnom prazničnom ambijentu. Naime, Kaća i on su okitili stan u kom žive, pa su doveli dečicu.

Na drugom klipu Darko sedi sa decom za klavirom i zajedno sa oboma, dok ih drži na krilu, svira čuvenu numeru "Bohemian raphsody". A tu su i dve fotografije sa sinom i ćerkicom na kom svi nasmejano uživaju u udobnom dnevnom boravku.

Podsetimo, nedavno je u medijima osvanula prozivka babe Marine Gagić kako Darko, navodno, zapostavlja sina, međutim, pevač se tim povodom odmah tada oglasio.

On je s tim u vezi objavio fotku na kojoj je u krevetu sa oba deteta i tako svima zapušio usta, a tek je ovim potezom pred praznike pokazao da je tata za primer.

Inače, Kaća i Darko okitili su i kuću u Brestaču, te su i tamo pripremili sve za boravak mališana za vreme praznika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading