Nemanja i Anastasija
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Veljko Ražnatović juče je napunio 27. godina, te se tim povodom oglasila njegova sestra, pevačica Anastasija Gudelj, te iskoristila da mu javno uputi čestitike i emotivne reči, a isto tako podeli i zajedničke uspomene.

Ona je najpre objavila pregršt fotografija sa bratom uz emotivne poruke, a tu se našla i slika sa venčanja.

Pomenuta fotografija do sada nije dospela u javnost, a na njoj su nasmejani pozirali Anastasija, Nemanja kao i Veljko.

Podsetimo, ona je bratu najpre poručila: Srećan rođendan. Volim te. Potom je usledila još jedna zajednička fotografija u opisu koje je pisalo: - - Ostvari sve što ti srce želi, a ja ću uvek biti tu da te podržim.

Poznato je da su Anastasija i Veljko veoma vezani jedno za drugo, kao i za majku, i ma, gde da se nalazili neprestanom su u kontaktu. A, Ceca je jednom prilikom istakla da su njih dvoje njene dve najveće ljubavi.

– Oduvek sam sa svojom decom imala izuzetno otvoren odnos. Bila sam im kao drugarica, ali oni nikada nisu prelazili tu granicu gde sam ja roditelj, iako sam ja opuštena, te kod nas ne postoje tabu teme. Uvek su znali da sam im ja najbolji prijatelj u životu i da bih život za njih dala, i znali su da mogu da mi se obrate za sve jer ću stati iza njih, pa bili oni najbolji ili ne daj Bože najgori - rekla je tada pevačica.

Ceca sa decom

Foto: Printscreen/instagram

 

– Bila sam im najbolji prijatelj i govorila sam im da to moraju da razumeju jer, iako imaju svoje prijatelje, da su oni nezreli kao i oni. Anastasija i Veljko su dve moje jedine, najveće ljubavi i zauvek će tako ostati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading