Milica Pavlović
Foto: Alo/Foto: AleksandarNalbantjan/Alo!

Muzička zvezda Milica Pavlović vredno radi kako bi se njen koncert, koji je inače zakazan za 23. decembar, realizovao do najsitnijih detalja.

Ono što može da se desi su i nepredviđenje, ali i potresne situacije, a Milica je sada otkrila i jednu od njih.

Pavlovićeva je otkrila da je jedan od njenih igrača pre par dana imao udes.

- Emotivna sam, pevam, bend svira, pratim taktove i ostalo, a ovamo je šesnaest ljudi, ja sam sedamnaesta na sceni i sve te energije... Sve je dobro na kraju dana, ali mnogo sam se potresla prekjuče, kada je jedan od igrača imao udes. On je možda i najmlađi i baš se onako osetilo kad sam sutradan došla na probu. Ta jedna osoba, koju su već zamenili drugi, fali, fali njegova energija, njegov pogled... Dakle svako od njih ima svoj momenat u tom šou-programu i samo da izvedemo to onako kako smo zamislili i ja ću biti najponosnija na svetu - otkrila je Milica za "Unu".

Podsetimo, Milica je nedavno u intervju za Alo! priznala da će se pored prijatelja, na koncertu naći i brojni članovi porodice, a tom prilikom je otkrila i prvi put da dolaze i ćerke od njene maćehe.

- Trenutno je opšte narodno veselje povodom tog dela, razmišljaju šta obući. Moram da otkrijem i da dolaze i ćerke moje maćehe, i to me jako raduje, Vida i Nedeljka. Kupile su karte iz Švajcarske i dolaze. Biće moja tetka, otac, maćeha. Uža i šira familija. Prijatelji iz Švajcarske takođe - istakla je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading