OTKRIVEN DATUM PREMIJERNOG PRIKAZIVANJA FILMA "NEDELJA" Ovo su detalji ostvarenja koje govori o životu Džeja Ramadanovskog
Foto: Alo/Printscreen

Premijera dugoočekivanog filma o životu popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, "Nedelja“, zakazana je za 16. januar, a održaće se u Beogradu, prenosi Kurir.

Premijerno prikazivanje filma održaće se u MTS dvorani, a novosadska premijera biće održana dan kasnije, 17. januara.

Film koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara. 

Sjajna glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan i Nela Mihajlović, dočaraće nam duh Dorćola kroz priču o odrastanju jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima.

- Film "Nedelja" je pre svega priča o Džeju, ali i o prijateljstvu, o Dorćolu i o dorćolskim mangupima. To je priča o životu na ulici tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. Okupili smo sjajnu ekipu, vredno smo radili i sada sa nestrpljenjem čekamo da to pokažemo publici. Raduje me što su reakcije na trejler bile fenomenalne i verujem da će ovo ostvarenje obeležiti 2024. godinu - rekao nam je Vladan Anđelković, producent filma.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading