Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Dara Bubamara često je na meti kritika i raznih zbog svojih fotošopiranih fotografija koje deli na svojim društvenim mrežama, te često na istim ispliva realna slika sa nekih od njenih nastupa, a sada je napravila pravu pometnju kada je stala na binu u providnoj majici.

Preko grudi je bila crna traka, ali ne dovoljno velika i široka da pokrije pevačicine "sedmice".

Dok je pevala i šetala po bini Dara je "strateški" prebacivala kosu preko grudi, ali ne dovoljno uspešno da prikrije činjenicu da vire ispod trake.

Posetioci na nastupu su revnosno snimali ovaj stajling, zahvaljujući čemu i vi možete da vidite da je ova modna kombnacija itekeko pravila probleme pevačici:

Daru su mnogi osudili zbog ovog izdanja, tvrdeći da je neprimereno i neukusno za javno pojaljivanje, međutim, pevačici ne predstavlja problem da se prikaže u provokativnijem izdanju.

"Skandalozno","Da li će se nekada normalno obući", "Mora da angažuje stilistu podhitno", "Bez reči sam, neukusno" - bili su samo neki od mnoštvo komentara.

Podsetimo, pevačica smatra da je jaka jer je odrasla u radničkoj porodici pa nije imala nikog da je progura na estradi, kao i da joj je teško odrastanje pomoglo da kroz život korača hrabrije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading