MUŠKARCIMA POPADALE VILICE! Džehva bacila sve u rebus novom fotografijom, pevačica pozirala u izazovnom izdanju
Foto: Alo/Printscreen

Teodora Džehverović, mlada pevačica koja je osvojila srca publike svojom harizmom i glasom, ponovo je zapalila društvene mreže svojom poslednjom objavom.

Ova atraktivna pevačica, koja je poznata po čestim promenama imidža, ovog puta je izazvala opštu pometnju zbog svoje provokativne fotografije.

Naime, Teodora je objavila fotografiju u halterima, na kojoj se ne vidi lice, pa mnogi nisu bili sigurni da li je u pitanju njena slika ili se "poslužila" tuđom, kako bi fanovima zagolicala maštu.

Mala Džehva ne krije da voli provokativne fotografije i inspiraciju pronalazi kod inostranih blogera ili influensera, a ova njena objava izazvala je burne reakcije.

Podsetimo, majka Teodore Džehverović, Gordana Goca Džehverović, poznata je kao neko ko se ne libi da radi, ali i kao jako vredna domaćica, što smo imali prilike da vidimo dok je bila učesnica Zadruge zajedno sa ćerkom.

Naime, ona je u 60. godini položila vozački ispit i dokazala da za nju nema prepreka, te da će od sada samostalno moći da vozi, a ne da zavisi od drugih.

- Nikad nije kasno da se upiše auto škola! Položila sam - ponosno se pohvalila Goca na svom instagram profilu dok je izlazila iz auto škole, a hoće li je ćerka Teodora, inače popularna pevačica, počastiti novim, prvim automobilom, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading