Milica Pavlović
Foto: Alo/Foto: AleksandarNalbantjan/Alo!

Pevačica Milica Pavlović otkrila nam je detalje pripreme oko koncerta o Areni, ali i progovorila o porodičnim i prijateljskim odnosima na estradi. 

Dokaz da na estradi nema sujete jeste svakako Milica Pavlović koja joj je poslala poklon, a Sanja se tada momentalno pohvalila na mrežama.

Naime, Pavlovićeva je poslala mali znak pažnje koji je Sanju oduševio, ali za koji je saznala tek nakon mesec dana. 

Sanji je bio rođendan i nismo stigle da se vidimo. Ja sam svratila do poslastičarnice, nije mi bilo teško - priznala nam je Milica i otkrila šta je poželela koleginici. 

- Sanja je jedna predivna devojka i želela bih da sledeće godine ona krene u jednu veliku koncertnu turneju, kao što smatram da i Tanja Savić, Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš zaslužuju Arenu. 

Pavlovićeva nam je otkrila i više detalja o druženju na estradi i odnosu sa koleginicama. 

- Ja nisam uslovljena da se družim sa svim tim ljudima sa estrade, ali vrlo želim da budem ispravna i da svakom uspehu aplaudiram. Ali Sanja Vučić neka bude kao šlag na tortu da se pridruži nama.

- Ana Kokić mi se javila i rekla da neće biti u prilici da dođe i strašno joj je žao. Zatim, Milica Todorović, Goran OK band, a mnogi će i doći. 23. decembar i sve ono što će se desiti na sceni tog datuma je moj poklon publici - poručila je Milica na kraju. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading