VIKI ŠIRI BIZNIS PO CELOJ EVROPI Pevačica otvara još jednu agenciju za nekretnine, evo ko su joj novi klijenti
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Viki Miljković, pored muzike, pevanja i nastupa, razvila je i biznis sa nekretninama. Ona je u svetu biznisa i te kako uspešna, pa je logično što se širi i napreduje.

Kako se nedavno saznalo, osim u Beogradu, Violeta posluje i u Turskoj i Dubaiju, ali tu se nije zaustavila. Ona je svoj biznis započela i u Nemačkoj. 

- Viki je ugovorila neke poslove rekonstrukcije i opremanja kuća i stanova naših ljudi koji tamo žive. Radi punom parom. Sve njoj to prija. Posao s nekretninama joj baš leži. Snalazi se odlično, s majstorima se razume, a Taške samo nadgleda radove i kontroliše da projekat bude urađen po dogovoru. Turska im je postala mala, pa se šire i do Nemačke. Ugovorila je nekoliko projekata i sada uveliko radi na njima - priča njen bliski saradnik.

- Ne gledam šta je isplativije, odavno sam prestala tako, kad god sam jurila pare, nikad ih nisam stigla. Kad sam se prepustila onome u čemu uživam i dala svoj maksimum, tada je sve došlo na svoje - rekla je Viki koja je već okitila stan pred praznike, prenosi Informer.

Podsetimo, među klijentima pevačice su mnoge poznate ličnosti, poput njene kume Cece Ražnatović, kojoj će Viki uraditi rekonstrukciju vile na Kipru kad bude dobila građevinsku dozvolu.

U planu je bilo da radi i na vili Jelene Karleuše, postigle su čak i dogovor, ali do saradnje nije došlo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading