Viki Miljković
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Viki Miljković svake godine se maksimalno trudi da svoj dom za praznike ukrasi po poslednjoj modi, a u tome ima i pomagače.

Naime, pevačica je već okitila stan u luksuznom naselju Beograd na vodi, a detalje je pokazala na društvenoj mreži Instagram.

Ona je do detalja pokazala kako je tekao proces kićenja luks stana, a vidljivo je i da je pevačica pazila na svaki detalj, kao i da je verovatno potrošila pozamašnu svotu novca kako bi to sve izgledalo tip top.

Pevačica Viki Miljković sve češće boravi u Istanbulu, gde sada planira da kupi stan, prenose domaći mediji.

- Viki i Taške su se odlično snašli u Istanbulu. Slobodno se može reći da je to njihova druga kuća. Tamo im je posao, lepo rade, a sada je došlo vreme i da pazare nekretninu za sebe. Stanovi tamo nisu nimalo jeftini, naročito ako se nalaze u određenim kvartovima. Sve je papreno skupo. Jedna nekretnina im se posebno dopala i ona vredi oko 500.000 evra. Nalazi se u delu gde živi Emina. Puca pogled na najlepši deo grada. Možda se Emina i Viki i poznaju, to već ne znam, ali znam da je Miljkovićeva već i jezik savladala. Odlično joj ide. Ne verujem da će se preseliti iz Srbije u Tursku, ipak je ovo njihova domovina, ali da će sebi uskoro obezbediti oazu mira da ne borave po hotelima i privatnim apartmanima to sigurno - priča izvor za domaće medije.

Pevačica Viki Miljković ne krije sreću zbog poslovnog uspeha kada je biznis u pitanju.

- Na svakih 15 dana neko od nas mora da ode u Tursku, ili Taške ili ja. Uglavnom sam ja odlazila poslednjih nekoliko puta. Mi tamo uživamo, Istanbul je fenomenalan grad. Oni su hedonisti u svakom smislu te reči. Mi tamo volimo i izlaske i sve, ali toliko budemo umorni od posla da uveče odemo samo na neku večeru. Njihov spa obožavam, kao i turska kupatila, hamame. Tamo legnem i uživam - ispričala je Viki nedavno za domaće medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading