mma borac
Foto: Alo/Printscreen

Poznati MMA borac, Marko Bojković objavio je video na društvenoj mreži TikTok gde je optužio Marka Milovanovića, poznatijeg kao Marko Džek, da je, navodno, uznemiravao i spopadao maloletne devojčice putem društvenih mreža.

Naime, kako je MMA borac naveo, nakon videa u kojem je bio sa tiktokerom počele su da mu se javljaju devojčice koje tvrde da ih je 20 godina stariji Marko uznemiravao putem poruka i da se raspitivao o njihovom seksualnom životu.

- Ja sam ovde povodom situacije između mene i Marka Džeka koja se dešava u prethodnih par dana. Objavio sam stori gde su mene devojčice kontaktirale i pisale mi da im je on (Marko Džek) pisao i da ih je uznemiravao. Ništa od toga nisam znao kada sam ga zvao u svoj klip, znao sam samo da je on budala i da je lik koji je utripovan da je poznat, a da je samo predmet ismejavanja - rekao je MMA borac i nastavio:

- Mene je pogodilo jako iskreno kada sam saznao da je takav lik bio u mojoj emisiji, zato što, ja jesma i ovakav i onakav i volim da vređam ljude, ali što se tiče pedofilije i nasilja nad ženama, tu sam jako surov i to su neki moji principi i stavrno nikada ne bih mogao da prećutim tako nešto. Devojčice koje imau 11, 12 godina one ne gledaju nas poznate kao na likove s kojima bi da imaju nešto emotivno ili seksualno.

- Sad, neki likovi koji imaju 33 godine, kao što je Marko Džek, iskorišćava to što ga devojčice prate i što mu pišu: "E, Marko, ti si super..."! On njih uvlači u konverzaciju i onda ih pita: "Kakv s*ks voliš?", "Da li si nekad imala s*ks"..... Alo, devojčicu od 12 godina da to pitaš? Pa to ne pitaš ženu odraslu, jer se to ne pita. On ih tu uvlači, i one naravno on im je malo zanimljiv pa malo nastave, a onda ga blokiraju. Ali, ja znam koje su njegove namere, i hvala Bogu ja nisam dobio informaciju da je neku devojku uživo napao ili nešto još gore, i nadam se da neću niakda to da čujem - rekao je popualrni MMA borac u svom obraćanju.

Nakon njegovih optužbi, oglasio se i influenser i najavio da će tražiti najstrožije kazne za MMA borca koji ga je otpužio i tvrdi da "mu namešta situaciju sa devojčicama".

- Ja ću u ime svih javnih ličnosti koji dožive torturu, kao ja, da se potrudim da se pooštre kazne za sajber buling i da se uvede autorizacija da moraju da pišu godine na Instagramu. Da se ovakvi pokušaji najstrožije kazne, da budemo prva zemlja koja će zauvek da osudimo i hejtere i progonitelje,a pred zakonom nemaš prava nikoga da pljuješ...Policija, pa će ona da reši sve, ti nisi ni pravnik ni policajac. Ti si MMA borac koji mene vređa. To su glupe stvari i nedokazive, šalješ mi te klinke da me nameštaju i da mi pišu poruke, vidim ja, nisam glup...

@alo_portal Prve reči Dina Merlina na trećem koncertu u Areni: Publika u delirijumu #alo #alodnevnenovine #dinomerlin #koncert #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading