Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka ružičaste televizije, Jovana Jeremić, obožava da eksperimentiše sa svojim izgledom, a tako je bilo i ovoga puta.

Ona je sada iznenadila pratioce veoma provokativnim i smelim izdanjem, a isto je naišlo i na brojne reakcije.

Naime, Jeremićeva je rešila da skrati kosu na paž, a svima je odmah za oko zapala izvajana zadnjica, koja je bila u prvom planu, zbog poze koju je voditeljka zauzela.

Preuske farmerke su dodatno istakle njene atribute.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić, poznata po svojim oštrim jezikom i direktnim komentarima, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim nedavnim izjavama u Jutarnjem programu Pink televizije. Ovog puta, ona je bila u centru pažnje nakon komentara jednog gosta o koleginicama sa Javnog servisa.

Naime, obučena u crnu, usku bluzu s dubokim dekolteom, Jeremićeva je komentarisala izjavu gosta o koleginicama sa RTS-a, koji je istakao da su pojedine koleginice sa te televizije počele da je kopiraju, na šta voditeljka "Novog jutra" nije ostala nema. 

- Neuspešno! Za moj kod je potrebna energija, a ne harizma kuvane noge i harizma mrtve lisice - istakla je otresito Jovana u jutarnjem programu, a njen komentar izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading