jelena đoković
Foto: Profimedia/profimrdia

Roditelji Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića, ne pojavljuju se u javnosti, a sudeći po intervjuima u kojima ih je ćerka pominjala, jasno je da su život posvetili deci. 

Jelena sa ponosom ističe da su se oni trudili da njenu sestru i nju usmeravaju na pravi način, a poseban uticaj na nju imala je borba njene majke. 

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je Jelena.

Ona napominje da je veoma važno to što je njen otac cenio karakter njene majke, kao i da je život u ovakvoj porodici učinio mnogo za njenu ličnost.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - rekla je Jelena.

Podsetimo, Jelena je ponosna majka Tare i Stefana i na čelu je Fondacije "Novak Đoković". Javnost je povezuje sa skromnim ponašanjem i smernim stilom po kojem je poznata. 

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading