Tara Simov traži stan
Foto: Alo/Printscreen

Stefan Mihić je pre par dana objavio na svom instagramu da je pretučen od strane poznatog lica u stanu gde su u tom trenutku pili i provodili se. Naveo je kako je mučen 4 sata u zaključanom stanu.

Od izvora bliskom izvesnom Robertu Stefanoviću, koji se navodi kao krivac i neko ko je učinio ovo delo, Hype saznaje sledeće;

,, Robert Stefanović je bio izvrstan sportista, nosilac mnogih medalja i trofeja u Tekvondu. Robert nikad nije koristio svoje umeće ne bi li nekoga povredio iako je dosta puta za to imao i povoda i prilike. Robert nije pio, nije pušio i nije se drogirao, voleo je pse. Voleo je dobar provod i imao pregršt prijatelja.”

Kako izvor za Hype navodi: ,,Poznato je da je te večeri Mihić pod uticajem alkohola i narkotika, Roberta psihički maltretirao satima u njegovom stanu, Robert je što se kaže ,,prespojio” i pretukao ga. Svi koji su gledali rijaliti znaju da Stefan Mihić nikad nije bio žrtva, a svaki problem je sam prizivao, a tako je i pretučen u više navrata od različitih lica po izlasku iz rijalitija. Robert je sebi kasnije te večeri oduzeo život, iz za sada nepoznatih razloga, sahrana je bila danas. Imao je divnu majku i mlađeg brata.. saučešće porodici.”

Filip Đukić se oprostio od Roberta, koji mu je bio prijatelj, a nakon njega se oglasila i njegova bivša ljubav i rijaliti učesnica Tara Simov koja je uputila emotivne reči, a onda se obratila Stefanu Mihiću:

- Najiskrenije saučešće porodici Stefanović. Ne mogu da idem protiv sebe i ne kažem ništa na ovu temu. Stefane Mihiću, Bog je veći nego što misliš - poručila je Simova na svom Instagram profilu.

UBIO SE BIVŠI DEČKO TARE SIMOV Sportista oduzeo sebi život u 33. godini, ona van sebe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading