Tasa i Gudelj
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/Paparazzo lov

Anastasija Ražnatović provela je nekoliko dana u Beogradu sa porodicom. Naime, ona je iz Španije stigla sa Nemanjom Gudeljom jer je on imao obaveze sa reprezentacijom, pa je Tasa iskoristila priliku da svrati do vile u kojoj je odrasla i poseti mamu Cecu, brata Veljka i drugu familiju.

Pošto Gudelj ima treninge i sa matičnim klubom u Španiji, morali su nakon nekoliko dana nazad u Sevilju gde žive zajedno i maltene se ne odvajaju osim kada je Nemanja na terenu.

Njih je ovog puta snimila ekipa "Paparazzo lova" u Beogradu ispred vile u Ljutice Bogdana i to baš u trenutku kada su pošli na aerodrom. 

Oni su taman imali priliku da proslave sa familijom i vest da je Bogdana Ražnatović po treći put trudna, te da će Veljku roditi još jednog sina, a kako je samo za Alo! otkrila Goca Božinovska, ona je već u četvrtom mesecu, ali niko nije hteo da se to zna dok nije bila uverena da je beba zdrava.

Sa Anastasijom i Nemanjom iz vile je izašao i Veljko Ražanatović koji im je pomogao oko prtljaga i ispratio ih do aerodroma. Ceca nije silazila do ulaznih vrata, ili da izbegne gužvu ili prosto nije bila tu, ali ih je sigurno izljubila pred put. Iako se ne meša u Anastasijinu odluku da živi u Španiji, ne krije da joj često nedostaje u porodičnom domu.

 

@alo_portal Publika u krcatoj Areni peva umesto Dina "Sve je laž" 🎤🎶 #alo #alodnevnenovine #koncert #dinomerlin #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading