Luna Đogani
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti zvezda i bivša učesnica Zadruge, Luna Đogani, dugo je bila u žiži interesovanja zbog svog kontroverznog ljubavnog života, a javnosti su poznati i njeni brojni bivši momci.

Jedan od njih je i Srđan, koji potiče iz veoma ugledne porodice, a takođe je javnosti postao poznat zbog veze sa Đoganijevom.

Luna je, tokom boravka u rijalitiju, često spominjala Srđana Sarića i isticala da su oni bili u ozbiljnoj vezi, iako se on oglasio i demantovao njene tvrdnje, navodeći da je njihova veza zapravo bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".

Pomenuti momak, za koga ističu da izgleda brutalno, redovno objavljuje slike sa putovanja, iz luksuznih hotela ili na jahti, a često se može videti i kako vozi skupe automobile.

Podsetimo, Luna Đogani, pobednica popularnog rijaliti šoua "Zadruga", trenutno uživa u skladnom braku sa suprugom Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading