Žarko
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Glumac Žarko Laušević preminuo je danas u 63. godini života. Svi su ovu vest primili da nevericom, pa je tako bio slučaj i sa kolegama preminulog glumca. 

Stupili smo u kontakt sa njegovom drugaricom iz klase, Suzanom Petričević koja je čula za tužnu vest, ali nam je kroz suze kratko otkrila po čemu će pamtiti Lauševića.

- Teško je izdvojiti po čemu ću ga pamtiti. To je moj klasni drug, za ceo život. Pamtiću ga po tome što je otišao prerano, ne mogu da verujem, mnogo mi teško - rekla je Suzana i rasplakala se, nakon čega smo prekinuli razgovor. 

Podsetimo, mnoge javne ličnosti i kolege oprostile su se od Lauševića, a svi su imali jedno zajedničko - ogromnu tugu i nevericu da se to zaista desilo. 

Podsetimo, Žarko Laušević je zbog ozbiljnih problema sa plućima krajem avgusta hospitalizovan u „Bežanijskoj kosi“.

Uprkos teškim terapijama, Žarko je radio iz bolničke postelje, a nadu u izlečenje dalo je i to što je pušten kući. 

@alo_portal Velika tuga! 💔 Srpski pozorišni i filmski glumac Žarko Laušević preminuo je u svojoj 63. godini nakon duge bolesti! #alo #fyp #fypシ #fypシ゚viral #žarkolaušević ♬ original sound - Alo_portal

Sam je izrazio želju da se pojavi na premijeri filma "Heroji Halijarda" čime je događaj učinio ekskluzivnijim, a njegova pojava je mnoge kolege dovela do suza. 

Iako je tada napustio bolničku postelju, Lauševiću je propisana stroga terapija i redovno praćenje stanja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading