Simona Mijoković
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković trenutno je u skladnom braku sa suprugom Stanislavom sa kojim ima četvoro dece, a njen život se okrenuo za 180 stepeni u odnosu na ono kakav je ranije bio. 

Naime, Simona je jednom prilikom otkrila da joj se život zasnivao na konzumaciji opijata, ali i da je zagazila u prostituciju. 

Ona je takođe otkrila i da je bila u vezi sa prikrivenim dilerom sa kojim je i ostala trudna, a tada je saznala da je on oženjen i da ima porodicu, a od nje je zahtevao da ode na abortus. 

Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag. Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se kasnije i udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz prethodnog braka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading