Tanja Savić sa dečkom
Foto: Alo/Printscreen

 

Tanja Savić u vezi je sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a navodno ga je toliko opčinila da je dao otkaz u avio kompaniji u Americi kako bi što više vremena provodio sa njom.  

Naime, kako se saznaje, Muhamed će uskoro postati Tanjin menadžer, što njegova porodica oštro negoduje. 

- Tanja ne želi da se odvoji od Mukija ni na trenutak. Polako je počela da ga uvodi u posao, tako da je vrlo moguće da će joj on u najskorije vreme i zvanično postati menadžer. Poslednjih nekoliko nedelja Muki se često javlja i na njen telefon, a već je sklopio i dogovore s nekim gazdama klubova u kojima Savićeva tek treba da peva u narednom periodu. Njegova porodica i prijatelji su šokirani što se odrekao dobro plaćenog posla u Americi zbog Tanje. On je tamo pilotirao privatnim avionima, a sad je sve to prošlost. Mesecima već ne radi, a sve je počelo početkom ove godine, kad se smuvao s njom. Otad nije ni odlazio u Ameriku. Svima je bilo jasno da čovek više ne radi kao pilot, jer je svake nedelje sa Tanjom na našem aerodromu. Prati je non-stop, nosi joj kofere, otvara vrata, radi sve što ona želi, a tek nedavno se saznalo da se priprema da bude i poslovno vezan za nju - rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Tanja je u više navrata priznala da je srećna u ljubavi, a par je često zabeležen od strane paparazzo kamera. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading