JEDAN OD GLUMACA MILOŠ BIKOVIĆ  Premijera filma "Žetva" o trgovini organima na Kosovu sledeće jeseni
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Dugoočekivani film "Žetva" o stradanju nevinog srpskog naroda na Kosovu pre rata, otmicama i trgovini ljudskim organima, naredne jeseni trebalo bi da bude prikazan u bioskopima. Kako ističe Veselin Dželetović, autor romana "Srpsko srce Johanovo", po čijim motivima se i snima film, u ovaj projekat su uključena brojna poznata imena iz sveta filma, kako iz domaće kinematografije, tako i iz Holivuda. Jedan od njih je, mladi srpski glumac Miloš Biković.

JEDAN OD GLUMACA MILOŠ BIKOVIĆ  Premijera filma

Foto: Ataimages

 

Dželetović kaže da je prva klapa pala prošlog ponedeljka, čime je ozvaničen početak rada na filmu koji će, "čitavom svetu omogućiti da čuje pravu istinu - ko je na Kosovu žrtva, a ko zločinac".

Rečima "istina je kao reka, uvek nađe svoj put" autor jedne od najemotivnijih priča sa Balakana objašnjava kako se povezao sa producentima iz Holivuda i dobio priliku da istinita priča o Nemcu koji je dobio srce Srbina otetog na Kosovu bude ekranizovana.

"Film radi naša produkcija sa producentima iz Holivuda. Bandof film je glavni producent. To je moj dugoočekivani san, pet godina čekam na taj film, ne zbog samog filma, već zato što je to moj jedan vid borbe za očuvanje zavičaja. Znate, uspomene iz zavičaja ne može niko nikada da vam uzme. Kada vam je zavičaj okupiran kao moj, mislim da je ovo način na koji možemo zajedno da se borimo da ga očuvamo i možemo da ih pobedimo onim najjačim oružjem, a to su istina i kultura. Počeli smo sa snimanjem filma, u ponedeljak je pala prva klapa i snimljeno je dosta tih scena koje su bile predviđene. Radi se po mom romanu o trgovini organima na prostoru Kosova i Metohije", rekao je Dželetović za Kosovo onlajn.

 

@alo_portal Popularni glumac govorio je o novim i starim projektima za medije, ali je tom prilikom pokazao i lepo vaspitanje. 🤵🏻 Ceo video možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #fyp #foryou #foryoupage #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #milosbikovic #milosbikovićfp #juznivetar ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading