Rada Manojlović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Rada Manojlović istakla je nezadovoljstvo povom toga na koji način je javnost doživljava.

- Ajde da se pravimo da sam ja dama i da pričam staloženo i da ne mlatim glavom, kosom i rukama. Primetila sam da su ljudi previše površni i da im se kao dame predstavljaju osobe koje su vrlo ozbiljne na crvenim tepisima, a ja koja se smejem, i prosta sam, ovakva, onakva, najgora, sada ćemo da pričamo ozbiljno - rekla je Rada pred okupljenim novinarima, a zatim otkrila šta će pružiti u budnosti. 

- Narod me je kritikovao, daću im ono što žele. Zato što ne znaju šta treba da cene, narod je lako zavarati - istakla je pevačica.

Rada je istakla da je komentari na račun njenog ponašanja ne dotiču, pa indirektno udarila na određenu grupu koleginica.

- Ne povređuju mene, nego mi je krivo što su površni i što neko ko je ozbiljan i zakopčan može da se proda kao dama, a svi vrlo dobro zate ko su i šta su i šta rade. A ja kada sam u čipkanoj providnoj haljini ili minjaku, i zato što se smejem stalno, ne pazim šta pričam, ja sam glupa obavezno, prosta, nemam manira i ne ponašam se damski - zaključila je Manojlovićeva. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading