Radoš i Milena
Foto: Alo/Printscreen

Glumac i scenarista Radoš Bajić uživa u braku sa njegovom Milenom već pet decenija i iako se ona retko kad pojavljuje sa njim u javnosti, on je više puta naglasio da je sa njom izgradio sve i da su jedno drugom snažna podrška.

Milena je poslednjih godina imala zdravstvenih problema, a sada je Bajić podelio na svom Instagram nalogu fotografiju supruge iz bolnice uz emotivnu poruku iz koje možće da se zaključi da je Milena iz ove borbe izašla kao pobednik.

Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života… Ovih dana, bez povoda, samo zbog osmeha… Moja Milena… Idemo dalje… Hvala ti Boze… - napisao je Bajić.

Podsetimo, supruga našeg glumca vodila je dugu bitku sa kancerom, a on joj je u tom teškom životnom periodu bio najveća podrška.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije.

Radoš je, svojevremeno, i pesmu napisao za svoju voljenu Milenu. Pesma je nastala u novembru 1979. godine, dok je bio vojnik na straži u Vranju.

Pesma mojoj Mileni

Hodam kroz maglu umoran i sam

Kvase mi lice novembarske kise

Najdraza moja zelim da ti dam

Ljubav svu i srece nesto vise…

Kud ide ovo prazno izgubljeno vreme

Vracam ga unazad i uzalud ne dam

Trpim šuplje sate dok u beskončnost

Ja na silu spavam i na silu gledam…

Jedna soba, gitara i ploče

Prazne flaše i komad bajatog hleba

Tvoje usne ko slatko od dunja

Pa šta nam više fali, šta nam više treba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading