Stefan Karić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić trenutno uživa na odmoru sa novom devojkom Andreom, a nakon što je objavio zajedničku fotografiju na kojoj je ona u bikiniju, krenuli su da se nižu komentari. 

Međutim, među brojnim pozitivnim komentarima našle su se i neke prozivke, a jedan pratilac je na prost način pokušao da uvredi Andreu, ali i Stefana.

- Nemoj se ljutit', ali veće grudi imaš ti od nje - napisao je u komentaru izvesni muškarac.

Nemoj se ni ti šta ljutit', ali zbog takvih kao ti koji gledaju u muške si*e je otišlo sve u k.... - odgovorio mu je Karić.

Podsetimo, Stefan je nedavno pričao koliko je srećan pored nove izabranice.

- Ja sam sada u srećnoj vezi i zabranio sam devojci da mi priča da me voli. Ta reč je postala tako lako dostupna i mislim da je to najveća manipulacija. Rekao sam joj da mi pokaže delima da me voli, a ne rečima. Imao sam gadna iskustva, zato je sad tako. Ne samo svoja, već sam učio i od drugih - otkrio je Karić gostujući u emisiji Magazin In.

@alo_portal FILIP I JA SMO SAMI SVE URADILI Prija šokirala odgovorom na pitanje o porodici! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading