Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević poslednjih godinu dana ulaže u svoj fizički izgled, te je nakon operacije grudi rešila i problem koji je imala zbog devijacije nosa, a samim tim ga je i estetski korigovala, pa je jednim udarcem ubila dve muve. Ona je dugi niz godina inače na televiziji, a od momenta kada se pojavila, više puta je menjala imidž, kasnije i lični opis i to nikada nije krila, naprotiv. Uvek je isticala da je srećna što ima mogućnost da na sebi promeni sve što joj se ne dopada i što bi, kako je starija, svakako trebalo popraviti i doterati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Tokom godina, kako je sazrevala i kako su se trendovi menjali, najčešće je eksperimentisala sa kosom, a u nekoliko poslednjih godina, Dušica baš često radi estetske zahvate. Naime, korigovala je usne, grudi i ubrizgavala botoks, a poslednji na redu našao se i njen nos koji je malo smanjila i oblikovala po svom ukusu.

- Radila sam zube, usta i grudi... Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - rekla je ona jednom priikom.

Inače, Dušica se požalila što se njen izgled često upoređuje s onim s početka karijere, tačnije, zasmetalo joj je što kruži jedna fotografija na kojoj je, kako sama kaže, jeziva:

- Ima jedna fotografija koja kruži i koja je jeziva, jer zavisi sve od ugla kako te neko fotografiše i to je jedna fotografija koja je bila sa neke lokalne televizije, gde ja izgledam katastrofa. Druga je kada sam izlazila iz porodilišta. Ja sam uvek imala lepe zube, ali sam uradila te vinire, usta nikad nisam imala, pa sam to uradila, obrve potpuno drugačije, drugo, i moje telo se menja. Ne smeta mi, ali svako malo se to potegne kako sam izgledala pre i posle. Ali što ljudi vole da vide sliku na kojoj si ispao loše i onda ide "vidi je rugoba..." Pa, dobro, eto... Sad više nisam. Pa ne bih radila na televiziji da sam bila tako grozna. I šta danas znači biti ružan?! Kao krije se iza tastature i piše da je neko ružan. E, bravo, neka si mi rekao... Ako se neće svađati sa ženama i maltretirati nekoga po komšiluku, vi pišite meni - rekla je Dušica u jednoj emisiji.

Podsetimo, nakon deset godina karijere na TV Pink, Dušica je dala otkaz i rešila da postane glavni savetnik Saše Mirkovića na TV Hype. Ona se tim povodom oglasila za Alo! ali je rekla da još uvek javno ne želi da iznosi detalje o ovom svom poslovnom potezu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading