ŠOK TAJNA POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ Ovaj detalj niko nije znao, u sve umešana Ceca Ražnatović
Foto: Youtube/Printscreen

Dugogodišnja prijateljica i Cecina stilistkinja Goga Grubješić otkrila je tokom jednog gostovanja kako je nastao Cecin hit "Fatalna ljubav".

Iako je prošlo 27 godina od objavljivanja ove pesme, ona i dalje važi za pesmu bez koje ni jedno slavlje ne može da prođe, ali niko ne zna kako je zapravo ova pesma nastala.

Marina

Foto: Youtube/Printscreen

 

U razgovoru sa voditeljem, Goga je otkrila je ova pesma njoj posvećena.

- Vezano za fatalnu ljubav, ta pesma i ceo album se zove po jednoj mojoj emotivnoj situaciji. Ja sam tada bila fatalno zaljubljena u jednog čoveka. Ceca, Marina i ja smo se stalno nalazile kod Marine kući. Smejale smo se, prepričavale situacije i svaka naša situacija bila je Marini Tucaković inspiracija za pesmu. Tako je i Marina napisala fatalnu ljubav, zbog moje emotivne situacije jer sam ja rekla "Volim ga i kada je u Njujorku i Parizu, on mi je blizu" i tako je nastala ta pesma - otkrila je Goga.

 

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading