Stefan i Nataša
Foto: Stock/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Nataša Šavija 1. maja zadobila je teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak, a njih dvoje će se uskoro naći oči u oči na sudu u Rumi.

Mi smo kontaktirali Šaviju kako bismo saznali više detalja i šta je to što je podstaklo da se opet oglašava. Ona nam je odmah otkrila da je presudan trenutak bio Stefanovo gostovanje u jednoj emisiji i skandalozne izjave.

Nataša Šavija priznaje da je upravo taj njegov odgovor izazvao bes u njoj, jer je naveo banalnu stvar u odnosu na ono što je, kako tvrdi, uradio njoj. 

- Na kraju sam dočekala to da ne pokazuje ni mrvu kajanja. Polomljeno mi je pola lobanje - započela je Šavija razgovor za Alo!.

Nataša je istakla da Stefan treba da se pokrije ušima.

- Stefan treba da se pokrije ušima. Besna sam na njegov bezobrazluk. Svi podrazumevaju da je on u zatvoru, on bio na letovanju, još je i istetovirao pištolj preko slova njegove bivše devojke. Njegova agresija mogla se videti i na Tiktoku, kada ga je jedan Tiktoker blokirao zbog nasilja, gde je već pokazao ogromnu sujetu i ego, kad je na osudu reagovao onako burno - istakla je ona.

Nataša je za Alo! otkrila i da je suđenje veoma uskoro i da veruje svom advokatu, Borivoju Boroviću, za koga ističe da je počastvovana što je tako veliko ime u advokaturi i takav profesionalac, odlučio da nju zastupa i duboko veruje da će se to sve završiti kako treba i da će pravda biti zadovoljena i beskrajno mu je zahvalna.

Podsetimo, Stefan Karić nedavno je gostovao u emisiji "Amidži šou" gde je na pitanje "Koja je najgora stvar u životu koju si uradio, za koju se kaješ?" odgovorio skandalozne stvari.

- Ima ih dosta, ali najgora stvar je što sam neke ružne reči izgovarao Miljani Kučić. To je stvar zbog koje se stvarno kajem - rekao je on i izazvao salvu komentara.

Inače, u emisiji "Amidži šou" Stefan je priznao da ne dozvoljava devojci da mu kaže "Volim te", već mu dokazuje delima, a mnogi su ove njegove reči prokomentarisali kao početak neke vrste psihičkog nasilja. Oštar komentar korisnici društvenih mreža imali su i na njegovu prvobitnu izjavu:

- "Naravno nasilnik se ne kaje što je prebio Natašu, jer mu je to praksa", "Svi očekuju da kaže da mu je najgora stvar što je devojku pretukao i unakazio, a on pominje Miljanu", "To mu je najgora stvar?", " A ne kaje se što je pretukao Šaviju, kaje se što je izgovarao pogrdne reči Miljani Kulić", " Nasilnik pokazivao znakove nasilje još u rijalitiju" - bili su neki od komentara ispod videa.

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sale kg

03.11.2023 19:27

Opet je fin decko na pinku a sprema se i za elitu...