Tanja Savić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Tanja Savić pre nekoliko dana otkazala je svoj nastup u Sloveniji, a sada je navodno otkriveno da je razlog tome operacija glasnih žica koja joj sledi.  

Naime, njeni bliski saradnici tvrde da pevačicino zdravstveno stanje nije na zavidnom nivou, te da joj sledi odlazak pod nož. 

- Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posetila lekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da peva umesto da posluša doktore i što pre se operiše - rekao je izvor blizak pevačici. 

- Sada se poprilično uplašila. Posle Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mesec da bi rešila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje - zaključio je izvor za Republiku.

Inače, pre nekoliko dana Savićka se obratila publici putem videa na Instagramu. 

- Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva. Ne smem da pevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja Savić tada, a kasnije se više nije oglašavala.

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal


Kako bismo dobili informaciju iz prve ruke, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali se ona, do zaključenja poziva, nije javljala na broj poznat redakciji Alo!. 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading