Jelena Edita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Na društvenim mrežama objavljen je video u kojem Edita Aradinović izgovara da bi i ona volela da snimi duet sa Jelenom Karleušom.

Radi se o delu lajva sa njenog Instagram profila, koji je nedavno držala, a u kojem se pričalo o Jeleninom duetu sa popularnim Devitom.

Objavljivanje ovog videa Jelenini fanovi smatraju demantijem svega što Edita sada priča o Karleuši, s obzirom na to da donedavno nije imala ništa osim reči hvale za nju.

Podsetimo, do sukoba je došlo nakon što je Edita koja je prethodno bila na Jeleninoj promociji albuma u vidu koncerta na Beogradu na vodi, izjavila kako "Alpha" i "Omega" "nisu njena šoljica čaja".

Jelena je na ovu izjavu reagovala rečima da je umorna od sukoba i vraćanja udaraca, a potom je Editi u privatnoj poruci napisala da je jedina njena veza sa njom bila onda kada joj je ponudila pomoć za sestru Indi dok je bila u bolnici, te da joj više ni ime ne spomene.

Edita je potom otvorila "Iks" (bivši Tviter) i krenula je sa objavama i komentarima koji su šokirali ljude.

@alo_portal Brat Sanje Vućič na njenoj promociji: Sve oči bile su uprte u zgodnog Miloša #alo #alodnevnenovine #sanjavucic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading