Jelena Edita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Novi estradni rat između Jelene Karleuše i Edite Aradinović se sve više zahuktava i poprima nove razmere. Sve je krenulo kada je Edita istakla da Karleušin albumi "nisu njena šoljica čaja", nakon čega se Jelena razočarala i istakla da nema snage da konstantno odgovara na napade koleginica, a ubrzo su isplivale i njihove privatne prepiske.

Nakon svih teških reči i prozivki koje su međusobno upućene, za Alo! se oglasila i Edita Aradinović, te poslala Karleuši jasnu poruku:

Edita i Karleuša

Foto: ATA Images

 

- Stvarno ništa protiv Jelene nemam, ne znam šta ju je iznerviralo, samo sam rekla da mi se ne sviđa album i da je sve stvar ukusa. - istakla je pevačica za Alo!

Podsetimo, Edita je za Alo! otkrila koji album je na nju ostavio najveći utisak.

- Biću opet diplomata, ali to su Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Marija Šerifović i Devito - rekla je Edita, nakon čega je otkrila zašto se na toj listi ne nalaze Karleušini albumi, na čijoj promociji je bila.

- Not my cup of tea (Nije moja šoljica čaja) - rekla je Edita.

Nakon toga joj je Karleuša odgovorila, te tada podvukla da ne želi da ulazi u sukob s njom.

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha kao nikada do sad. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je JK na Instagramu.

Da li će se sukob i dalje nastaviti i kakav će Karleušin odgovor uslediti, ostaje nam da ispratimo.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading