Bojan Vasković
Foto: Printscreen/Printscreen/KurirTelevizija

Frontmen grupe "Leksington" Bojan Vasković, napravio je malu medijsku pauzu, a potom je nakon što je progovorio o borbi za život svoje ćerke, jer se prevremeno rodila, sada i krstio.

Naime, poznati pevač i njegova supruga, Aleksandra, krstili su ćerkicu Helenu u tajnosti, koju su nedavno dobili:

- Ovog puta smo u najužem krugu krstili ćerkicu Helenu, tako da sam radostan i spokojan. Munja je doneo posebnu energiju i radost, decu obožava i deca njega - rekao je Bojan za "Informer".

Podsetimo, ćerka Aleksandre i Bojana Vaskovića rođena je sa srčanom manom i već u prvim danima svog života imala je zahtevnu operaciju. 

Bojan je nedavno otkrivo sve detalje borbe, pa priznao da ga život nije mazio, ali i da je iz svake poteškoće izašao kao pobednik:

- U takvom trenutku je bitno da čovek ostane u veri i pozitivan, da veruje da će sve biti dobro. Između mene i supruge su uglavnom bile poruke ohrabljenja i pune podrške u svakom smislu te reči. Ona je ta koja je ovu pobedu izvojevala zajedno sa Helenom nakon operacije. Mi koji smo učesnici sa strane, nama je sigurno lakše. Mada, da je bilo lako, zaista nije - rekao je tom prilikom pevač.

@alo_portal Da li muškarac koji je prevario prvu ženu može da bude veran drugoj? 🤔 Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading