Tanja
Foto: Alo/E-stock

Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je video u kom je ispričala da je dobila visoku temperaturu i da je počela da se znoji. 

Tanja je ubrzo krenula kod doktora, a dok je bila u kolima obavestila je publiku da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže zakazani nastup i Sloveniji.

- Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastupu Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

- Ovaj video sam juče poslala vlasniku kluba oko pet popodne. Kasnije sam saznala da moja publika o tome nije bila na vreme nije bila obaveštena. Jako mi je žao zbog toga - poručila je ona.

Podsetimo, Tanja već neko vreme uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom, a nedavno su mediji preneli vest da planiraju venčanje. Tanja se tom prilikom oglasila za Alo! i otkrila da li planira uskoro da se udaje. 

@alo_portal Pevačica otkrila da li je teško biti Jelena Rozga i kako se oseća u svojoj koži, a ova stvar joj jedino stvara problem 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fyp #jelenarozga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading