Milena i Milica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivša košarkašica Milica Dabović je poslednjih dana u žiži interesovanja, jer se pokrenula sumnja da je otac njen deteta,"vaskrsli" verenik učesnice rijalitija, Milene Kačavende.

Naime, ona smatra da se ipak ne radi o istom čoveku, a onda je otkrila i kroz šta je sve prošla sa ocem svog deteta:

- Kad sam ja upoznala Vuka Rotena, kasnije sam saznala da to nije taj čovek. Onda sam upoznala i njegovu ženu, kad sam čula njenu priču, postidela sam se - rekla je Milica i dodala:

- Mislim da to nije taj čovek, Ljubomir koji ima veze sa Kačavendom. Nejasno mi je da ona nema sliku tog čoveka, jer ja sam je imala. To je taj čovek, ali ne mora da znači da je on pisao Kačavendi. Ona je još luđa od mene. Da te neko veri, a da ga ne vidiš nikad, meni to nema smisla - poručila je Dabovićka i dodala:

- Kasnije sam upoznala njegove roditelje, kad se Stefan rodio. To su uspešni ljudi koji znaju za njegov problem i koji su stali iza deteta. On ima papire iz Palmotićeve, on tamo pripada, čula sam da ga je mama izvadila odande da ga spasi - otkrila je Milica i dodala:

- On se prema meni postavio kao zaštitnik, a on je napakovao sve. On je profesionalac u tome, on otvara naloge, pokušava da izmanipuliše sa mnom. Da me uvredi, povredi, da se zalepim za isto. Imao je razne brojeve telefona. Ma pakao - završila je bivša košarkašica za "Premijeru".

Podsetimo, u poslednje vreme po domaćoj javnosti se mnogo pričalo o slučaju Kačavendinog verenika, a kako je navedeno tada kada je cela tema pokrenuta, spekulisalo se da je to navodno ista osoba koja je otac Miličinog sina, Stefana.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading